Μετά από εντάσεις και λεκτικές επιθέσεις προς τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους φορείς διεκόπη το απόγευμα της Δευτέρας η λαϊκή συνέλευση του οικισμού Κλείτου για το επίμαχο θέμα της χωροθέτησης των κοιμητηρίων του χωριού.
Τόσο ο Δήμαρχος Κοζάνης όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών προσπαθούσαν επί ώρα να ενημερώσουν τους κατοίκους για τους λόγους που δεν μπορεί να κατασκευαστεί το κοιμητήριο στη θέση που επιθυμούν λόγω αυξημένου κινδύνου ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα.

Οι κάτοικοι τους κατηγόρησαν για κοροϊδία και παραπλάνηση και απαίτησαν να μη γίνει το κοιμητήριο στη θέση που προτείνει ο δήμος, το οποίο θα χρησιμοποιούν και άλλοι οικισμού, τονίζοντας πως εκεί δεν τους εξυπηρετεί και πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από κατοίκους άλλων χωριών.

Μετά από έντονες αντιπαραθέσει μεταξύ κατοίκων και δημοτικής αρχής, οι εκπρόσωποι της τελευταίας αποχώρησαν αφού τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Δείτε ολόκληρη τη λαϊκή συνέλευση όπως την κατέγραψε το www.kozani.tv

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page