Ολοκληρώθηκε  η 32η Έμπορο-Βιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, με τη συμμετοχή 130 εκθετών και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις,

Τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παρουσίασε η 32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016, αλλά και τη Δευτέρα. Πολλοί ήταν εκείνοι που περιηγήθηκαν στα περίπτερα του εκθεσιακού κέντρου για να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες της περιοχής και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές φρόντισαν και φέτος να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με παράλληλες εκδηλώσεις. Γευσιγνωσία, επίδειξη νυφικών και χτενισμάτων, αλλά και δύο μοναδικές συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Με σύνθημα «ποδηλατώ με ασφάλεια, φορώντας πάντα κράνος», η Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου- τελευταία μέρα της Έκθεσης- ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στο περίπτερο της Τροχαίας Κοζάνης. Στο πλαίσιο αυτό κληρώθηκαν από χορηγούς 30 ποδήλατα με κράνη ποδηλασίας.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page