Εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης μετά από επτά χρόνια

2 Min Read

Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια και διαδοχικές παρατάσεις θητείας ορίστηκαν, επιτέλους, για τον ερχόμενο Δεκέμβριο οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών στο ΕΒΕ Κοζάνης. Οι εκλογές αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΕΒΕ την περασμένη Παρασκευή.

Οι επιχειρηματίες της Κοζάνης, μετά από ένα μακρύ διάστημα καθώς οι τελευταίες εκλογές είχαν διενεργηθεί το 2017, θα έχουν τη δυνατότητα στις 1 και 2 Δεκεμβρίου, να εκφραστούν και να δώσουν το δικό τους μήνυμα μέσα από την εκλογική διαδικασία. Μέχρι σήμερα, πρόθεση υποψηφιότητας έχουν εκδηλώσει ο νυν Πρόεδρος Γιάννης Μητλιάγκας, ο Γιώργος Παντελίδης και ο Γιάννης Τερνενόπουλος.

- Advertisement -

Ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Γιάννης Μητλιάγκας απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να συμμετέχουν και να αναδείξουν τη σημασία και την ανάγκη που υπάρχει ώστε το Επιμελητήριο να είναι ένας βασικός συμπαραστάτης και ένας βασικός «προπομπός» όλων των εξελίξεων, οι οποίες θα έχουν ως αφετηρία την περιοχή μας που βρίσκεται σε μετάβαση.

Ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Γιάννης Μητλιάγκας

Όπως ανέφερε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο από την έκφραση της ίδιας της επιχειρηματικότητας ενώ εξέφρασε την ευχαρίστηση του για το αποτέλεσμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος, το οποίο αποτυπώθηκε ως πρόθεση στις προκηρύξεις της ΕΥΔΑΜ. «Είδαμε ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον που ζητούσαμε, πλέον έχει καταγραφεί με την έννοια των αιτήσεων, άρα η χρονιά ορόσημο ανέδειξε το ενδιαφέρον. Για εμάς το 2025 είναι ίσως πιο σημαντικό γιατί εκεί θα είναι το λεγόμενο break point, γιατί θα πρέπει να δούμε ποια σχέδια από αυτά που έχουν κατατεθεί, θα υλοποιηθούν. Αν προχωρήσουμε σε υλοποιήσεις, η περιοχή θα αρχίσει να κερδίζει λίγο από το χαμένο έδαφος που έχει αυτή τη στιγμή και το δρόμο που έχει μπροστά της» κατέληξε ο κ. Μητλιάγκας.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση