Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης

1 Min Read

Μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και των εκπροσώπων της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας, «ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ  Α.Τ.Ε.Β.Ε.», υπεγράφη τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 87.000€, με χρηματοδότηση από το ΕΑΠ 2017-2021.

Το έργο αφορά τη δημοτική έκταση έξω από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου, η οποία είναι αδιαμόρφωτη χωρίς οριοθετημένους χώρους στάθμευσης και με άναρχη κίνηση και στάθμευση των οχημάτων ειδικά κατά την διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Σκοπιμότητα της μελέτης αποτελεί η οριοθέτηση του χώρου με στόχο την διαμόρφωση ενός κατάλληλου και ασφαλούς δρόμου πρόσβασης, τόσο για την κίνηση των πεζών όσο και των οχημάτων.

- Advertisement -

Αναλυτικότερα, δημιουργείται χώρος στάθμευσης 37 θέσεων εκ των οποίων οι 2 είναι για την εξυπηρέτηση χρηστών ΑμεΑ. Επιπλέον χωροθετούνται και 3 θέσεις στάθμευσης λεωφορείων. Δημιουργούνται επίσης δύο πεζοδρόμια ώστε να εξυπηρετούν την πεζή πρόσβαση ενώ η επιφάνεια της περιοχής, εκτός των πεζοδρομίων, διαστρώνεται με άσφαλτο.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε 4 μήνες και αρχίζει από την ημερομηνία εγκατάστασης της αναδόχου της παρούσας σύμβασης στο έργο.

Μοιραστείτε την είδηση