ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης: Αφήνουμε πλέον στην κρίση των δημοτών, αλλά και του δημάρχου κ. Ιωαννίδη, την ικανότητα της κ. Φτάκα-Τσικριτζή να ηγείται του αθλητικού κομματιού του ΟΑΠΝ

1 Min Read

Επανερχόμαστε στο ζήτημα της λυόμενης εξέδρας του Στρατιωτικού Γηπέδου Κοζάνης μετά την σημερινή πρωτοφανή ενέργεια του ΟΑΠΝ να την αποσυναρμολογήσει.
Με επιστολή μας στις 22-3-2016 διαψεύσαμε τους δύο ισχυρισμούς του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης:

1. Ότι η εξέδρα συντηρήθηκε από τον ΟΑΠΝ το καλοκαίρι του 2015.
2. Ότι ενημερωθήκαμε προφορικά από τον ΟΑΠΝ να μην χρησιμοποιούμε την εξέδρα λόγω επικινδυνότητας.

Όπως προβλέψαμε η αντίδραση της προέδρου του ΟΑΠΝ κ. Φτάκα-Τσικριτζή στην επιστολή μας της 22-3-2016 ήταν της λογικής «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι»:  την Πέμπτη 24-3-2016 συνεργεία του Δήμου Κοζάνης, αντί να επισκευάσουν και να συντηρήσουν την εξέδρα, την αποσυναρμολόγησαν εντελώς, μην λογαριάζοντας τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Αφήνουμε πλέον στην κρίση των δημοτών, αλλά και του δημάρχου κ. Ιωαννίδη, την ικανότητα της κ. Φτάκα-Τσικριτζή να ηγείται του αθλητικού κομματιού του ΟΑΠΝ.

Τα Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης και του Μακεδονικού Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση