Αγώνας δρόμου για να προλάβουν τα τμήματα του Πανεπιστημίου να ετοιμάσουν τα προγράμματά τους

1 Min Read

Ένα- ένα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αναρτούν τα προγράμματα σπουδών τους τις τελευταίες ώρες, προκειμένου οι υποψήφιοι φοιτητές τους να έχουν μια εικόνα για το τι θα είναι αυτό που θα σπουδάσουν και να κάνουν τις επιλογές τους.
Όπως δήλωνε σε ρεπορτάζ του «Χρόνου» τις προηγούμενες ημέρες ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Χρήστος Ταουσάνης, οι υποψήφιοι και οι γονείς τους αναζητούν τις πληροφορίες εκείνες που θα τους κάνουν να αντιληφθούν αρκετά πράγματα για την αποστολή των τμημάτων, αλλά και τα επαγγελματικά δικαιώματα.
Ο πιεστικός χρόνος που μεσολάβησε από την δημοσίευση του ΦΕΚ (ν. 4610/2019) της απορρόφησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας από το Πανεπιστήμιο δεν διευκόλυνε την προετοιμασία των Τμημάτων, τα οποία κυριολεκτικά «τρέχουν» να προλάβουν τις προθεσμίες, να ετοιμάσουν και να γνωστοποιήσουν τα προγράμματα σπουδών τους.
Μέχρι στιγμή και με εξαίρεση το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης με έδρα την Κοζάνη και το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης στα Γρεβενά, τα περισσότερα τμήματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών δεν έχουν ακόμη αναρτημένα τα προγράμματά τους. Το ίδιο ισχύει και με τα τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών, αλλά και των Επιστημών Υγείας.

Μοιραστείτε την είδηση