Ακινητοποίησαν 18χρονη μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη και την λήστεψαν

1 Min Read

Την εξιχνίαση της υπόθεσης ληστείας σε βάρος 18χρονης στην Κοζάνη, ανακοίνωσε το Τμήμα Ασφάλειας την Δευτέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίηση ενός δεύτερου ατόμου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορά σε δυο ληστείες. Η μια στο σπίτι μιας 18χρονης και μία δεύτερη κλοπή σε άλλο σπίτι.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τα δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν το ποσό των 155 ευρώ, μια ταυτότητα, κάρτες και βιβλιάρια τράπεζας, δύο κινητά τηλέφωνα, τρόφιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Κατά την έρευνά τους για κλοπιμαία, αντιλήφθηκαν πως εντός του σπιτιού βρισκόταν μία 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα, το αμέσως προηγούμενο βράδυ διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα και άλλης οικίας στην περιοχή της Κοζάνης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τράπεζας, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση