Ανοίγει τις πύλες του και πάλι το κλειστό της Λευκόβρυσης για το Final 4 εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ

3 Min Read

Μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, φιλοξενεί από την Παρασκευή το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, που για πρώτη φορά θα λειτουργήσει για το σκοπό που κατασκευάστηκε. Πρόκειται για το 4ο Final Four Εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, στο οποίο συμμετέχουν οι Διόσκουροι Κοζάνης, ο ΑΠΣ Πτολεμαίδας, ο Πρωτέας Γρεβενών και ο ΑΣ Καστοριάς.
Σήμερα  οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή (ο Δήμαρχος Κοζάνης απουσίαζε λόγω ασθενείας).
Ο κ. Βαλαής ανέφερε πως «είναι μεγάλη μας χαρά, που η Κοζάνη θα φιλοξενήσει μια γιορτή του μπάσκετ, το 4ο Final 4 Εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ. Η Κοζάνη αγαπάει τον αθλητισμό και έχει ανάγκη από τέτοιες διοργανώσεις!
Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι η τελική φάση θα γίνει στο στολίδι μας, το κλειστό της Λευκόβρυσης, που για πρώτη φορά θα ανοίξει για να υποδεχτεί αγώνες μπάσκετ. Άλλωστε το μπάσκετ ήταν ο βασικός λόγος για την κατασκευή του.
Γνωρίζεται πολύ καλά ότι ως Δημοτική Αρχή, είχαμε βάλει ως στόχο το κλειστό της Λευκόβρυσης, μετά από τόσα χρόνια που παρέμεινε ερμητικά κλειστό, να ανοίξει.
Μέσα από πολλές δυσκολίες το πετύχαμε και το κλειστό της Λευκόβρυσης είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες στο ανώτατο επίπεδο.
Το στοίχημα είναι τώρα να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργία του και εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος».
Ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΥΜ Λάζαρος Σαββίδης εξέφρασε τη βαθύτατη ικανοποίηση του για το γεγονός πως η διοργάνωση γίνεται στο κλειστό της Λευκοβρυσης, το οποίο και χαρακτήρισε στολίδι. Θυμήθηκε μάλιστα τα χρόνια του Μακεδονικού, στον οποίο ήταν Γενικός Δ/ντης και τις προσπάθειες για να κατασκευαστεί το κλειστό.
Ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιάννης Γκοβεδάρος συνεχάρη τις φιναλίστ ομάδες για την προσπάθεια τους και ευχήθηκε καλούς αγώνες σε γεμάτο γήπεδο.
Τέλος το λόγο έλαβαν οι προπονητές των 4 ομάδων, οι οποίοι εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία τους στο Final 4 και ευχήθηκαν ο καλύτερος να κερδίσει.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του FINAL 4, έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/02/2017:
Α΄ Ημιτελικός  Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ   18:00
Β΄  Ημιτελικός  Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ   20:00

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 27/02/2017: 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ                      17:00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ                   19:00
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΙΩΝ           21:00

Μοιραστείτε την είδηση