Από την παρουσίαση του βιβλίου “Κύματα στη Στεριά”

2 Min Read

Το βιβλίο “Κύματα στη στεριά” του Χάρη Βαφόπουλου παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο “Μπλε Ελάφι” απο το βιβλιοπωλείο “Στοά του Βιβλίου” και τις εκδόσεις Κέδρος.
Για το βιβλίο μίλησε η ιστορικός φιλόλογος Ελένη Σαββίδου, ενώ παρών ήταν και ο ίδιος ο συγγραφέας που αναφέρθηκε στη δουλειά του και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Η μοίρα οδηγεί τους ανθρώπους, διεκδικεί τη ζωή τους, παίζει μαζί τους το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Ο πλοίαρχος Κωστής Δεληγιώργης πλέει στα σκοτεινά νερά του Ατλαντικού. Μετά το ναυάγιο του πλοίου του παλεύει με τα άγρια κύματα της ψυχής του και εξαφανίζεται στα βουνά της Ελλάδας κάνοντας ένα οδοιπορικό εξαγνισμού. Όσοι τον αγαπούν θέλουν να ακολουθήσουν την αγωνιώδη πορεία του, που σκοπό έχει να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Στο τελευταίο του καταφύγιο στους Δελφούς θα γνωρίσει έναν σκληροτράχηλο, θυμόσοφο βοσκό. Μαζί του θα αναψηλαφήσει το παρελθόν του και θα καταστρώσει τα μελλοντικά σχέδιά του. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τα δαιμόνια που τον κυνηγούν πλησιάζουν στο καλύβι του μέσα στο δάσος και τα απειλητικά σύννεφα του Παρνασσού σκιάζουν το μονοπάτι της ευτυχίας του. Θα επιστρέψει ποτέ στη γαλήνη της οικογένειάς του και στην αγαπημένη του Ξένια;

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση