Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι του Νίκου Μπαδήμα και του ΦΣ Κοζάνη

3 Min Read

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί, η ανακοίνωση του ΦΣ Κοζάνης, για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Νίκο Μπαδήμα, ο οποίος έφτασε την ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία της Super League 2, μετά από 42 χρόνια.

Οι ψίθυροι γύρω από την πιθανή αποχώρηση του ήταν πολλοί τον τελευταίο καιρό, με την ομάδα της Κοζάνης, να βγάζει ακόμη και ανακοίνωση για αναληθή δημοσιεύματα, τα οποία όμως επιβεβαιώθηκαν. Η Κοζάνη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, που θα πάρει το πηδάλιο της ομάδας στη Β’ εθνική, θα την κρατήσει εκεί και ίσως την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα.

Σε δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, ο ίδιος σημειώνει πως «όλες οι ωραίες οι ιστορίες φτάνουν κάποτε στο τέλος τους, έτσι και αυτή. Μια ιστορία που γράφτηκε μέσα από πολλές δυσκολίες, ευχάριστες στιγμές και μια υπέροχη κατάληξη. Νιώθω περήφανος για όσα πετύχαμε, γιατί κάναμε ένα όνειρο 42 ετών πραγματικότητα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και άνοδο στη Superleague 2. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά βρισκόταν δίπλα στην ομάδα για να μη λείψει τίποτα σε κανέναν. Πάνω απ’ όλα όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους γράψαμε την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της Κοζάνης. Θα παραμείνω «Κοζανίτης», κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την πόλη, τους ανθρώπους της, όλους αυτούς τους ανώνυμους και επώνυμους φιλάθλους και κατοίκους της Κοζάνης που χάρηκαν με την επιτυχία της ομάδας. Το τελευταίο σφύριγμα της 14ης Ιουνίου στο ΔΑΚ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, ως η καλύτερη ανάμνηση αυτής της πορείας. Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα χρονιά. ΚΟΖΑΝΗ στα εύκολα, ΚΟΖΑΝΑΡΑ στα δύσκολα» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαδήμας.

Ο Νίκος Μπαδήμας, αδιαμφισβήτητα ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα και πολύ αγαπητός στους φιλάθλους. Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Κοζάνης, «Τα Λιοντάρια», αποχαιρέτησε τον προπονητή που «άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα» λέγοντας πως «Ο Νίκος Μπαδήμας, είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και μεγάλος προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία της αγαπημένης μας ομάδας. Μπορεί να αποχωρεί από την Κοζάνη όχι όμως και από τις καρδιές μας. Τα όσα πέτυχε στην Κοζάνη, θα μείνουν στην ιστορία. Νίκο σ’ ευχαριστούμε για όλα. Κύριος ήρθες, και κύριος φεύγεις. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξεις από δω και πέρα. Μια φορά Κοζάνη, για πάντα Κοζανάρα».

Σε ανακοίνωση του το ΦΣ Κοζάνης, αναφέρει πως πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ιστορικής ανόδου της ομάδας στη Super League 2.

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση