ΔΕΥΑΚ: Ολοκλήρωση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης Κοζάνης για το διάστημα 2022-2023

1 Min Read

Η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η τηλεθέρμανση Κοζάνης θα διακόψει την λειτουργία της για την θερινή περίοδο από το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023 λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών. Η παράταση της λειτουργίας πέραν της συμβατικής ημερομηνίας (15/5/2023)  πραγματοποιείται υπό την αίρεση ότι οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ ΑΕ που τροφοδοτούν την εγκατάσταση θα εντάσσονται στο σύστημα από τον αρμόδιο Διαχειριστή ΑΔΜΗΕ .

 

Η επαναλειτουργία της εγκατάστασης προβλέπεται να γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2023 για την ερχόμενη, 31η, περίοδο θέρμανσης 2023/2024.

 

Με την ευκαιρία αυτή, η ΔΕΥΑΚ ευχαριστεί τους καταναλωτές για τη συνεργασία , επισημαίνοντας την ανάγκη για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και ρύθμιση των οφειλών, γεγονός που είναι καθοριστικός παράγοντας για την βιωσιμότητα του συστήματος και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό της κοινό, ότι καταβάλλει σε συνεχή βάση κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνέχιση & βελτίωση της λειτουργίας της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους υφιστάμενους όσο και στους νέους καταναλωτές, παρέχοντας στην τοπική κοινωνία σημαντικά οικονομικά & περιβαλλοντικά οφέλη.

 

Μοιραστείτε την είδηση