Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια) & Γιώργος Αετόπουλος Live την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ΚαΦεΛαΦαμ

2 Min Read

Στο ΚαΦεΛαΦαμ ο συνθέτης, στιχουργός, και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης και ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος ενώνουν τις φωνές τους για μια ξεχωριστή βραδιά την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 20:00 όπου και θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις ξεχωριστές μουσικές τους διαδρομές.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης είναι ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του ’90. Μέσα στην 22ετή δημιουργική του πορεία που απαριθμεί 12 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες, ξεκινά από την εποχή της “Βουτιάς από ψηλά”, του “Δεν είμαι αυτός που θες”, του “Τι τραγούδι να σου πω” και της “Διαμαντένιας προβλήτας”, περνώντας μέσα από τις νεώτερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών “Αν” και “Ρώτα”, φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με τραγούδια όπως το ποιητικό “Αγάπες δίχως σώμα” ή το σαρκαστικό “Βουλιάζω”.

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές και έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων, «Κράμα», «Χρώμα» και «Αναβράζοντα Δισκία». Έχει γράψει μουσική για θέατρο ενώ για κάποια χρόνια υπήρξε και ραδιοφωνικός παραγωγός. Συνεργάστηκε με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημ. Ζερβουδάκης, ο Νικ. Ζιώγαλας , ο Γιάννης Μήτσης κ.α., αλλά και με συγκροτήματα όπως οι «De Facto» και οι «May Day».

Οι δυο μουσικοί μας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής τους εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά τους και δημοφιλή τραγούδια σε μια βραδιά γεμάτη από ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Μοιραστείτε την είδηση