Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Τρεις χώροι στάθμευσης στα Σέρβια

2 Min Read

Στο τελευταίο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης τριών χώρων στάθμευσης μέσα στην πόλη των Σερβίων.  Αναγνωρίζοντας η Δημοτική Αρχή τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με το έργο της ανάπλασης στα Σέρβια, προχώρησε στην αναζήτηση χώρων που θα εξυπηρετήσουν κατοίκους και επισκέπτες, στο κλείσιμο αντίστοιχων συμφωνιών με ιδιοκτήτες ανοιχτών οικοπέδων στο κέντρο και στην αγορά των Σερβίων καθώς και στην έναρξη των εργασιών ώστε οι συγκεκριμένοι χώροι να παραδοθούν σύντομα προς χρήση.

«Ήταν ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την πόλη των Σερβίων» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος  ο οποίος επιθεώρησε μαζί με τους αντιδημάρχους Νίκο Τέτο και Δημήτρη Ζάκη την εξέλιξη των εργασιών. Οι χώροι που έχουν διαμορφωθεί βρίσκονται σε σημεία που επιβαρύνονται σημαντικά από την κυκλοφορία των οχημάτων όπως το κέντρο των Σερβίων (117 Εθνομαρτύρων), η περιοχή του Δημαρχείου καθώς και η Πλατεία Λαϊκής Αγοράς των Σερβίων

Η συνολική έκταση των συγκεκριμένων χώρων είναι περίπου 2,5στρ. και θα δώσει ουσιαστικά λύση στο ζήτημα της στάθμευσης στα Σέρβια που έγινε πιο έντονο μετά και τις εργασίες ανάπλασης των Κεντρικών Οδών και της Πλατείας Σερβίων ενώ σύμφωνα με τον κ. Ζάκη σύντομα θα ακολουθήσουν οι εργασίες που περιλαμβάνονται στο τελευταίο στάδιο όπως η περίφραξη και η σήμανση των χώρων στάθμευσης αλλά και των οδών όπου ολοκληρώθηκε η ανάπλαση.

 

Μοιραστείτε την είδηση