Δύο συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

1 Min Read
Δύο άτομα συνέλαβε σήμερα η αστυνομία στην περιοχή της Κοζάνης καθώς  μετά  από έλεγχο σε δύο χώρους που πραγματοποιήθηκε, παρουσία κτηνιάτρων της Διεύθυνσης κτηνιατρικής  της Π.Ε Κοζάνης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις  για το νόμο δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Στους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα μέχρι ότου οριστεί τακτική δικάσιμος για την εν λόγω υπόθεση.
Τα δυο καταφύγια διατηρούν  τα φιλοζωικά Σωματεία «Αγγίζωωο» και «Στοργή», στο Δήμο Κοζάνης.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχές της Κοζάνης για παραβάσεις του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς 

Συνελήφθησαν σήμερα (23-06-2016) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

- Advertisement -

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών με την συνδρομή κτηνιάτρων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε περιοχές της Κοζάνης και διαπίστωσαν οι ανωτέρω ημεδαποί να διατηρούν σε ιδιωτικούς χώρους -251- σκυλιά, χωρίς να τηρούν τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμο περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σε βάρος των δυο ημεδαπών επιβλήθηκαν ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση