Ευχαριστήριο Δήμου Βοΐου και Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας προς τον κ. Γιάννη Πορπόρη και τους συνεργάτες του κ.κ. Μπόντα-Ντουμανάκη Καλλιόπη και Αικατερίνη Ζωγράφου για την δωρεάν παραχώρηση του CD-ROM «ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ»

1 Min Read

Ο Δήμος Βοΐου και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιάννη Πορπόρη και τους συνεργάτες κκ. Μπόντα – Ντουμανάκη Καλλιόπη και Αικατερίνη Ζωγράφου για την δωρεάν παραχώρηση του δικαιώματος έκδοσης και διάθεσης του ψηφιακού δίσκου, CD-ROM, ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ.

Σ’ αυτόν τον ψηφιακό δίσκο,   υπάρχει πληροφοριακό υλικό για τα ονόματα των δρόμων και των πλατειών της Σιάτιστας, για εκκλησίες και αρχοντικά, σημαντικά κτήρια και μνημεία της πόλης μας. Είναι ένας ψηφιακός δίσκος χρήσιμος για όλους, ειδικότερα για τους μαθητές και τους δασκάλους, τους αρμόδιους για την τουριστική προβολή και ξενάγηση των επισκεπτών της Σιάτιστας αλλά και για τους ίδιους τους επισκέπτες τους εξοικειωμένους με τη σύγχρονη τεχνολογία, κινητά τηλέφωνα, tablet, κ.λπ.

Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό οδηγό για μια ηλεκτρονική ξενάγηση στην πόλη της Σιάτιστας.

Η σύνθεσή του στηρίχτηκε:

στους ηλεκτρονικούς χάρτες τους οποίους σχεδίασε και επεξεργάστηκε ο κ. Γιάννης Πορπόρης,

και στα κείμενα των βιβλίων:

■ Από την πολιτιστική κληρονομιά της Σιάτιστας:

ΙΙ. Εκκλησίες – Αρχοντικά – Δημόσια κτήρια,

της κ. Καλλιόπης Μπόντα-Ντουμανάκη,

■ Συνάντηση με την Ιστορία στους δρόμους της Σιάτιστας και

■ Η Ιστορία της Σιάτιστας σμιλεμένη στο μάρμαρο και στο μέταλλο, της κ. Αικατερίνης Ζωγράφου.

Μοιραστείτε την είδηση