Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη

1 Min Read

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε με την ψήφο τους έτσι ώστε να τους υπηρετήσω ως νέος δήμαρχος. Υπόσχομαι να εργαστώ αδιαλείπτως για την ευημερία και την ανάπτυξη της πόλης μας, να ακούσω τις ανάγκες και τις απόψεις σας, και να είμαι δίπλα σας όποτε και αν χρειαστεί. Η συνεργασία όλων των πολιτών του Δήμου Κοζάνης, θα είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας. 

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τους αξιότιμους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που συνυπέγραψαν την πολύτιμη προσπάθειά μας για το κοινό καλό. Η συμμετοχή και η δέσμευσή τους είναι εκείνες που ενισχύουν τον δημοκρατικό μας διάλογο και την ανάπτυξη της πόλης μας. Σας ευχαριστώ πολύ, όλους, για τη συνεργασία σας και την προσφορά σας στην συνολική μας προσπάθεια .

Θα ήθελα να εκφράσω επίσης ευχαριστίες  προς τους  συνεργάτες μου, που υποστήριξαν το έργο μας με αφοσίωση. Χωρίς αυτούς, αυτή η πρόοδος δεν θα ήταν δυνατή. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου οικογένεια, που στάθηκε δίπλα μου σε αυτήν την απαιτητική διαδρομή. 

Η στήριξή όλων σας ήταν και θα παραμείνει ουσιαστική για μένα, σας είμαι βαθύτατα ευγνώμων.

Μοιραστείτε την είδηση