Έναρξη του 2ου Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών

1 Min Read

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη του 2ου Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών για την περίοδο 2016 – 2017.

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο διδακτικές περιόδους, Νοέμβριος 2016 έως Φεβρουάριος 2017 & Μάρτιος 2017 έως Ιούνιος 2017.

- Advertisement -

Το τμήμα απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου, φοιτητές και επαγγελματίες από τον χώρο του marketing και της διαφήμισης που θα ήθελαν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον χώρο της γραφιστικής τέχνης και της οπτικής επικοινωνίας.

Τα μαθήματα του τμήματος θα παραδίδονται κατά τις απογευματινές ώρες και το αναλυτικό πρόγραμμα θα καθοριστεί βάση του όγκου συμμετοχών.

Η παράδοση του κάθε μαθήματος διαρθρώνεται ως εξής:

–           Διάλεξη δύο ωρών (με δεκάλεπτο διάλλειμα).

–           Ανάλυση με την μορφή συζήτησης διαφόρων γραφιστικών project.

Με την συμπλήρωση 18 ωριαίων μαθημάτων οι φοιτούντες θα παρουσιάζουν ένα γραφιστικό project σχετικό με την διδακτέα ύλη υπό την επίβλεψη του καθηγητή.

Εκτός των καθορισμένων μαθημάτων, θα προγραμματίζονται κατά διαστήματα διαλέξεις γενικότερου περιεχομένου σε συνεργασία με επαγγελματίες από τον χώρο της γραφιστικής, των Καλών Τεχνών, της διαφήμισης και του Marketing.

 

Πληροφορίες εγγραφών

ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης, Τηλ. 2461029843, Fax 2461029163, Email, [email protected]

Μοιραστείτε την είδηση