Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου την Δεύτερα 8 Μαΐου

1 Min Read

Σας γνωρίζουμε τον εορτασμό της 8ης Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου από το Τμήμα ΕΕΣ Κοζάνης με τις ακόλουθες εκδηλώσεις – δράσεις:

Δευτέρα 8 Μαΐου Εθελοντές του ΕΕΣ Κοζάνης θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία και θα ενημερώνουν του πολίτες για το έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Δευτέρα 8 Μαΐου το σώμα των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Τμήματός ανανεώνεται καθώς την ημέρα αυτή που εορτάζει ο Ερυθρός Σταυρός, ξεκινά η πρακτική εκπαίδευση των δοκίμων εθελοντών στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Κυριακή 14 Μαΐου: Τέλεση Μνημοσύνου στον Ι.Μ. Ναό Αγ. Νικολάου Κοζάνης για τους Ευεργέτες και τους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης

Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ.: Επετειακή εκδήλωση στη «Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού» (Φιλίππου Β΄ 30), την οποία θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης κ.Παναγιώτης Οικονομόπουλος. Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό για τον Ερυθρό Σταυρό και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία των Εθελοντών του ΠΤΕΕΣ Κοζάνης και του Συλλόγου Μικρασιατών Π.Ε. Κοζάνης με πλούσιο ρεπερτόριο.

 

 

Το Δ.Σ. ΠΤΕΕΣ Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση