Εξαιρετικές εμφανίσεις των μικρών τζουντόκα του Αρίσταρχου Κοζάνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Ρουμάνια

1 Min Read

Σημαντική επιτυχία για τον αθλητισμό της Κοζάνης αποτελεί η εξαιρετική εμφάνιση της Κατερίνας Παπαδοπούλου και του Σταύρου Συμεωνίδη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων-Κορασίδων (κάτω των 13 ετών), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -48 κιλών ενώ ο Σταύρος Συμεωνίδης κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία των -46 κιλών.

- Advertisement -

Οι δύο αθλητές του Αρίσταρχου Κοζάνης συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρώταθλημα με την Εθνική ομάδα Τζούντο και με την καθοδήγηση του προπονητή τους Διονύση Στολτίδη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στη Ρουμάνια με πατερίτσες καθώς έσπασε το πόδι του πριν λίγες μέρες.

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για την εμφάνιση της Κατερίνας και του Σταύρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Όλη τη χρονιά δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. θα ήθελα να πω επίσης πως οι διακρίσεις σε αυτές τις ηλικίες έχουν τη σημασία τους αλλά εξίσου σημαντικό για μένα είναι μέσα από το τζούντο να διαμορφώνουμε καλούς αθλητές και σωστούς χαρακτήρες και αυτό προσπαθούμε καθημερινά στον Αρίσταρχο» δήλωσε ο Διονύσης Στολτίδης.

Μοιραστείτε την είδηση