Για κλείσιμο του μαιευτικού τμήματος του Κέντρου Υγείας Σερβίων κάνει λόγο ο Αλέξανδρος Λαιόπουλος πρώην διευθυντής και ειδικός παθολόγος

1 Min Read
Για κλείσιμο του μαιευτικού τμήματος του Κέντρου Υγείας Σερβίων κάνει λόγο ο Αλέξανδρος Λαιόπουλος πρώην διευθυντής του και ειδικός παθολόγος σε ανοιχτή επιστολή του.
Όπως αναφέρει ενημερώθηκε από έγκυρη πηγή, ότι το μαιευτικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σερβίων θα πάψει να λειτουργεί, διότι και η μοναδική μαία που υπηρετούσε έλαβε εντολή για μετακίνηση σε Κέντρο Υγείας κοντά στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον κ. Λαιόπουλο  “παλαιότερα υπήρχαν 3 μαίες στο Κέντρο Υγείας και μία στο Αγροτικό Ιατρείο του Βελβεντού. Δεν θα γράψω για το σημαντικό έργο που έκανε το Κέντρο Υγείας με τις μαίες και την παιδίατρο σε ολόκληρη την περιοχή. Παλαιότερα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που παρευρέθηκα και μου εδόθη ο λόγος, έκανα μία εισήγηση, προτροπή, τοποθέτηση και έκκληση. Φυλάξετε το Κέντρο Υγείας σας κόρη οφθαλμού.  Τώρα κάνω μόνο μία παράκληση και έκκληση συγχρόνως προς όλους τους πολίτες της περιοχής μας συμπεριλαμβανομένης και τους πολίτες του Βελβεντού και την αυτοδιοίκηση  για να κάνουμε κάτι διότι ότι κλείνει δεν ξανανοίγει “.
Μοιραστείτε την είδηση