Η Καλή Πράξη Χριστουγέννων από την εθελοντική ομάδα εργαζομένων της Enel Green Power

3 Min Read

Είδη πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάστασης, Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Κιβωτός» στην Κοζάνη

– Η αλληλεγγύη, η βιωσιμότητα και η κοινωνική προσφορά είναι διαχρονικά συνυφασμένες με τις αξίες της Εnel Green Power Ηellas. Καθώς οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά, η αεικίνητη εθελοντική ομάδα της εταιρείας, πιστή στο μηνιαίο ραντεβού της, βρέθηκε δίπλα σε οικογένειες και μοναχικούς σε ανάγκη, προσφέροντάς τους το πρώτο γεύμα της χρονιάς.

- Advertisement -

Η ομάδα εθελοντών εργαζομένων της Εnel Green Power Ηellas στάθηκε στο πλευρό φορέων και οργανισμών σε ολόκληρη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας βασικά διατροφικά είδη πρώτης ανάγκης. Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείες σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Εύβοια και Πάτρα, συγκέντρωσαν σχεδόν ένα τόνο τρόφιμα και τα παρέδωσαν με αγάπη και ζεστασιά:

  • στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα,
  • στο «Παιδικό Χωρίο SOS» στην Αλεξανδρούπολη,
  • στο «Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάστασης, Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Κιβωτός» στην Κοζάνη,
  • στο «Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρύστου Άγιος Νικόλαος» στην Εύβοια και
  • στο «Φωτεινό Αστέρι» στην Πάτρα.

Στελέχη των οργανισμών και επωφελούμενοι ευχαρίστησαν θερμά γι αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία τους εργαζομένους της ετιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Επικεφαλής Επικοινωνίας της Enel Green Power, δήλωσε σχετικά: «Η νέα αυτή εθελοντική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της Εnel Green Power Ηellas, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων που ήδη έχει υλοποιήσει η εταιρεία μας αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη της στις τοπικές κοινωνίες, σε οργανισμούς και ιδρύματα στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο εθελοντικός καθαρισμός της Πάρνηθας σε συνεργασία με το εθελοντικό κίνημα «Save Your Hood» καθώς και η προσφορά 1000 μερίδων φαγητού στο Κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Δείπνο Αγάπης».

Παράλληλα, πρόσφατα η Εnel Green Power Ηellas, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο παγκόσμιο κίνημα Giving Tuesday, ανακοίνωσε την υλική, οικονομική και ηθική έμπρακτη υποστήριξη στο καθοριστικό έργο 16 οργανισμών και κοινωνικών φορέων σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Εύβοια, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη, Λαμία και Πάτρα.

Η Εnel Green Power Ηellas αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευσή της σε ένα μοντέλο βιωσιμότητας που βασίζεται σε πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις, οι οποίες ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται. Οι πρωτοβουλίες Creating Shared Value – CSV της Enel Green Power εναρμονίζονται πλήρως με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στους Στόχους 2: Μηδενική Πείνα και 17: Συνεργασία για τους Στόχους

 

Μοιραστείτε την είδηση