Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

2 Min Read

Με την προβολή της συνέχειας των ταινιών τρόμου «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» και τον Τομ Κρουζ μαζί με την ομάδα του να επιστρέφουν, αναλαμβάνοντας την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους με την ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση, μέρος πρώτο», ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο σινεμά «Ολύμπιον», την Πέμπτη 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου. 

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Πρωταγωνιστούν : ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΡΕΒΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ, ΒΑΝΕΣΑ ΚΙΡΜΠΙ 

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  9.30

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΟΡΤΑ

Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Πρωταγωνιστούν : ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΤΑΪ ΣΙΜΠΚΙΝΣ, ΧΙΑΜ ΑΜΠΑΣ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  9.30

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση