Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

3 Min Read

 ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ τηλ. 2461022121

Πρόγραμμα κινηματογράφου 

- Advertisement -

από Πέμπτη  27/06/2024 έως και Τετάρτη 03/07/2024

Από σήμερα έως και την Τετάρτη 3 Ιουλίου ταινίες για μικρούς και μεγάλους θα προβάλλονται στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον». Ανακαλύψτε γιατί ο κόσμος μας σώπασε στην ταινία τρόμου «Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη». Ο «Πάντα- Πανγκ στην Αφρική» θα συντροφεύσει όλη την οικογένεια σε μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές.

Προβάλλεται για τελευταία εβδομάδα  η ταινία κινουμένων σχεδίων της DISNEY – PIXAR

«Τα μυαλά που κουβαλάς».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

  1. TA ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο:  νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

2  ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.15 μεταγλωττισμένο & 9.30 υποτιτλισμένο

  1. ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ

Όταν η Samira (Lupita Nyong’o) επιστρέφει στη γενέτειρά της, το μόνο που θέλει είναι ένα κομμάτι νεοϋορκέζικη πίτσα από το αγαπημένο της μέρος. Αντ’ αυτού, βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν βίαιο, ολοζώντανο εφιάλτη που θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα της πάνω στη Γη.

Μαζί με έναν εντελώς άγνωστο τύπο, που ακούει στο όνομα Eric (Joseph Quinn), και τη γάτα της ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από φλεγόμενα κτίρια, πλημμυρισμένους σταθμούς μετρό και διαλυμένα αυτοκίνητα σε έναν πρόσφατα σιωπηλό κόσμο, όπου παντού ελλοχεύουν απειλές.

Πρωταγωνιστούν : ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΓΚΟ, ΤΖΟΖΕΦ ΚΟΥΙΝ, ΤΖΙΜΟΥΝ ΧΟΥΝΣΟΥ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. Ο ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Ο Πανγκ, ένα αστείο και περιπετειώδες νεαρό αρκουδάκι πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν τρελό μπαμπουίνο και του κροκόδειλου συνεργού του. Στο ταξίδι του, θα ανακαλύψει έναν άγνωστο για εκείνο κόσμο και θα έρθει αντιμέτωπο με απειλές που ούτε μπορούσε να φανταστεί! Μια υπέροχη ταινία για όλη την οικογένεια.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.15

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση