Κοζάνη Τόπος Να Ζεις για τα προβλήματα της τηλεθέρμανσης: Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε κύριε Μαλούτα

2 Min Read
Για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα η Κοζάνη έμεινε χωρίς τηλεθέρμανση. Περίπου 60.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να ψάχνουν λύσεις ανάγκης για να ζεσταθούν με την θερμοκρασία στους 3 βαθμούς Κελσίου και αυτό γιατί ο ΑΔΜΗΕ αποφάσισε να αφήσει εκτός συστήματος τις μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για οικονομικούς λόγους.
Η πολιτική ηγεσία του τόπου δυστυχώς και πάλι απουσίαζε.
Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του μέγα-φωτοβολταϊκού των ΕΛΠΕ, συζητήσεις με υπουργούς για την “δίκαιη” μετάβαση και ένα πολύ “εποικοδομητικό” φόρουμ στους Δελφούς, ο Δήμαρχος Κοζάνης αρκέστηκε για ακόμη μια φορά στις προφορικές υποσχέσεις για στήριξη του τόπου με αποτέλεσμα να παγώσει η πόλη!
Η σύμπλευση του κυρίου Μαλούτα με την τακτική της βίαιης απολιγνιτοποίησης οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες τον Δήμο Κοζάνης. Τα αντίδωρα που του υπόσχονται με αντάλλαγμα τη συναίνεση και τη σιωπή έχουν μεγάλο τίμημα και δυστυχώς τις συνέπειες θα τις δούμε και θα τις νιώσουμε όλοι μας το αμέσως επόμενο διάστημα.
Η “επιστολική” διεκδίκηση του Δημάρχου γίνεται για το θεαθήναι, οι αποφάσεις όπως αυτή της εγκατάστασης ηλεκτρολεβήτων, λαμβάνονται ερήμην του, ο νέος τρόπος λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης καθυστερεί ανησυχητικά και η Δημοτική Αρχή σφυρίζει αδιάφορα, εύχεται να βελτιωθεί ο καιρός για να μην διαμαρτύρεται ο κόσμος και απ΄ τον Οκτώβρη βλέπουμε!!!
Κοζάνη Τόπος Να Ζεις
Μοιραστείτε την είδηση