Μάγεψαν το κοινό ο Χρήστος Θηβαίος με τον Παναγιώτη Μάργαρη

1 Min Read

Στο κατάμεστο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ, ο μοναδικός ερμηνευτής και συνθέτης Χρήστος Θηβαίος και ο διεθνούς φήμης κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύοντας όσους παρευρέθηκαν, σε ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι. 

Ο κόσμος συμμετείχε τραγουδώντας όλα τα κομμάτια του εκπληκτικού αυτού ντουέτου και το μουσικό πρόγραμμα ήταν πλούσιο, όπου εκτός από τα αναμενόμενα, περιλάμβανε και ανατρεπτικές διασκευές, προκαλώντας δυνατές μουσικές συγκινήσεις. Ακούστηκαν από παλιά κομμάτια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων έως και solo κομμάτια του «μάγου» της κιθάρας, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στα αναπάντεχα παντρέματα της μουσικής, όπως το να παντρεύει την κλασσική κιθάρα με το ροκ και το ρεμπέτικο. 

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με έναν τόσο εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος τραγουδάει με τα δάχτυλα» σημείωσε ο Χρήστος Θηβαίος, αναφερόμενος στον Παναγιώτη Μάργαρη, ενώ μια ακόμη συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν αφιέρωσαν το τραγούδι «Μάτια δίχως λογική» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έχει αφήσει τεράστια μουσική παρακαταθήκη και αγαπήθηκε από το κοινό, όσο λίγοι.

Τη μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δρεπάνου, με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου, το Δήμο Κοζάνης και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Κοζάνης.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση