Μεγάλη ένταση και διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων- Βελβεντού για τη υδροδότηση του Βελβεντού

1 Min Read

Μεγάλη ένταση που οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης, σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Σερβίων- Βελβεντού το βράδυ της Δευτέρας. Αφορμή το γνωστό πλέον πρόβλημα με την υδροδότηση του Βελβεντού, που έχει φέρει τους κατοίκους στα όρια τους.

Για το πρόβλημα μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στη Δημοτική Αρχή σημειώνοντας  πως «εκτίμηση μας είναι πως το ζήτημα υποβαθμίστηκε και σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες» ενώ ανέφερε πως οι μεγαλύτερες ποσότητες πόσιμου νερού χύνονται στο ρέμα. Ο κ. Στεργίου ζήτησε απαντήσεις για το πότε θα υπάρχει λύση του προβλήματος  σε άλλη  περίπτωση «θα κινηθούμε διαφορετικά ως κοινωνία. Δεν γίνεται να είμαστε χωρίς νερό με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Είναι επείγον. Αν δεν το κάνετε σε 2-3 μέρες, να περάσει ο κατάλληλος αγωγός να ξέρετε θα το κάνουμε εμείς και ας έχουμε τις συνέπειες του νόμου».

Απαντώντας στον κ. Στεργίου ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού Σάκης Κοσματόπουλος έκανε λόγο για «ευκαιριακά πυροτεχνήματα» τα οποία κάνουν κακό στην κοινωνία.

Στην τοποθέτηση του αυτή παριστάμενοι κάτοικοι του Βελβεντού αντέδρασαν και «άναψαν τα αίματα» με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση εν μέσω μεγάλης έντασης.

Το βίντεο από το mikrovalto.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση