Μίλτος Τεντόγλου: «Νιώθω υπερηφάνεια και μεγάλη τιμή να είμαι πρότυπο για τα μικρά παιδιά»

2 Min Read


Στα Γρεβενά και στο στάδιο που έκανε τα πρώτα του βήματα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στη γενέτειρά του, ο 20χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου. Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετρημένος και συνετός, ξανασυνάντησε τους συναθλητές του από τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών, ενώ μίλησε με πολλά παιδιά που βρέθηκαν εκεί , παροτρύνοντάς τα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
«Νιώθω υπερηφάνεια και είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι πρότυπο για τα μικρά παιδιά. Έχω δεχθεί την αγάπη αυτές τις ημέρες. Προσπαθώ πάντα να γίνομαι καλύτερος και μακάρι αυτά τα παιδιά που με βλέπουν, να θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να φέρουν κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό» δήλωσε ο 20χρονος πρωταθλητής.
Όπως σημείωσε είναι ευχή και ελπίδα να βγουν και άλλοι αθλητές από τα Γρεβενά, ενισχύοντας το δυναμικό της χώρας, «είναι καλό τα παιδιά να ασχολούνται με το στίβο και τον αθλητισμό».
Όσο για το πώς νιώθει όταν βρίσκεται στα Γρεβενά, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε «έχω πολλές αναμνήσεις από το στάδιο αυτό, με τον Βαγγέλη τον Παπανίκο τον προπονητή μου. Αισθάνομαι συγκίνηση όταν είμαι εδώ», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν άλλαξε σύλλογο και παρέμεινε στη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών, θέλοντας να τιμήσει την πατρίδα του.
Οι υποχρεώσεις του Μίλτου Τεντόγλου είναι πολλές για το επόμενο διάστημα, καθώς έχει τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις και μεγάλους στόχους και προσδοκίες. «Δύσκολα μεν, αλλά είμαι αισιόδοξος» δηλώνει ο Μίλτος Τεντόγλου που ετοιμάζεται να πάει να παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στη Θήβα για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Μοιραστείτε την είδηση