Εργαζόμενοι Τηλεθέρμανσης: μόνο ευχές πήραμε από τον κ. Μητσοτάκη

2 Min Read

«Βολές» σε Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς ότι δεν ενημέρωσαν σωστά τον Πρωθυπουργό

Δυσαρεστημένοι από τα όσα είπε τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, δηλώνουν οι εργαζόμενοι της Τηλεθέρμανσης μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κοζάνης, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έδωσε μόνο «ευχές» για τη διασφάλιση της Τηλεθέρμανσης και δεν εξήγγειλε τι θα κάνει στην πράξη. Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του αναφερόμενος στην Τηλεθέρμανση είπε: «H τηλεθέρμανση είναι εδώ για να μείνει και θα βρούμε άλλους ενεργειακούς τρόπους για να εξασφαλίσουμε ότι αυτή η υποδομή θα εξακολουθήσει να ζεσταίνει τα σπίτια σας».

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο, αφήνει αιχμές για Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς της περιοχής, ότι δεν ενημέρωσαν σωστά τον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα της Επιχειρήσης. «Δηλαδή, αντί να ανακοινώσει κάποια άμεση και βιώσιμη λύση για την τηλεθέρμανση Κοζάνης, που για τα επείγοντα και κρίσιμα προβλήματα της τον είχαμε ενημερώσει με επιστολή μας, περιορίστηκε μόνο σε ευχές. Το ερώτημα βέβαια είναι, φταίει μόνο ο κ. Πρωθυπουργός γι’ αυτό ή ευθύνη έχουν και όσοι έπρεπε και όφειλαν, εκ της θέσης και του θεσμικού τους ρόλου, να τον είχαν ενημερώσει σωστά και να είχαν προετοιμάσει την ενδεδειγμένη λύση, όπως συνέβη σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις;» τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Όλγα Τουφεγγοπούλου

Μοιραστείτε την είδηση