Νέο κατάστημα οπτικών «Κάτανας» στο κέντρο της Κοζάνης

2 Min Read

Κλείνει το… μάτι στις τιμές

Σε πλήρη λειτουργία είναι εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο κατάστημα οπτικών και ακουστικών βαρηκοΐας «Κάτανα» στο κέντρο της Κοζάνης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, στην οδό Βενιζέλου 2, και έρχεται να “ταράξει” τα νερά του κλάδου.

- Advertisement -

Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία οπτικών ειδών για όλα τα βαλάντια. Υπάρχουν γυαλιά που ξεκινούν από 40 ευρώ και φτάνουν μέχρι όσο βαθιά θέλει να βάλει στην τσέπη ο καταναλωτής. Η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και ειδικά για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας, η διεύθυνση του καταστήματος έχει εφαρμόσει εκπτωτικό πρόγραμμα σε επιλεγμένα είδη.

Το κατάστημα φιλοξενείται σε έναν χώρο 140 τετραγωνικών σε δυο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο είναι αυτό που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου και το δεύτερο επίπεδο έχει είσοδο από την οδό Λιούφη. Ο χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος και ο φωτισμός επιμελήθηκε με λεπτομέρεια και μετά από ειδική μελέτη για να διευκολύνει τον καταναλωτή να δοκιμάζει γυαλιά οράσεως και ηλίου.

Επίσης, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για οπτομέτρηση, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα οπτομετρίας που γίνεται δωρεάν καθώς και διαφορετικό τμήμα με είδη βαρηκοΐας και σχεδόν αόρατα ακουστικά τελευταίας γενιάς.

Με το κατάστημα αυτό, η επιχείρηση των οπτικών «Κάτανα» αυξάνει τα καταστήματά της σε τέσσερα αφού διαθέτει πλέον δυο στην Κοζάνη, ένα στην Πτολεμαΐδα και ένα στα Γρεβενά.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 19:30 από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο.

www.xronos-kozanis.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση