Ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας Αναρρίχησης στη Σιάτιστα

1 Min Read

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας επιλέχθηκε να φιλοξενήσει τον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα Αναρρίχησης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/05/2023, στις 9:30 το πρωί, στο Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο (Γυμνάσιο-Λύκειο Γ. Παπαγεωργίου).

Στον αγώνα θα συμμετέχουν δώδεκα σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με 150 αθλητές, οι οποίοι όχι μόνο θα παραβρεθούν στη Σιάτιστα για τον αγώνα αλλά και θα  τους γίνει ξενάγηση, θα περιηγηθούν στα αξιοθέατά της, στα μνημεία και τις συλλογές της.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ο.Σ. Σιάτιστας «Η πόλη θα ζωντανέψει, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει το καλό της πρόσωπο και ν’ αφήσει στους επισκέπτες της την καλύτερη εικόνα για να μας ξανάρθουν, να φέρουν και τους φίλους τους».

Στόχος των διοργανωτών είναι να επιτευχθεί μια άρτια διοργάνωση προκειμένου να μπορέσει αυτή να επαναληφθεί και τις επόμενες χρονιές. «Το “ΤΟP” είναι σε ψηλό σημείο, η διαδρομή έχει τεχνικές δυσκολίες, αλλά «πιάσιμο» το «πιάσιμο», με επιμονή και αγωνιστικότητα, θα τα καταφέρουμε να το αγγίξουμε», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους.

Μοιραστείτε την είδηση