Οι Τρεις Σωματοφύλακες αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

4 Min Read

Με δύο νέες ταινίες ξεκίνησε η κινηματογραφική εβδομάδα στο ¨Ολύμπιον¨: Προβάλλεται η γαλλική υπερπαραγωγή ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : ΝΤ’ΑΡΝΤΑΝΙΑΝ και η ταινία κινουμένων σχεδίων ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ. Συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου οι ταινίες SUPER MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ, EVIL DEAD RISE και ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -

SUPER MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ

 

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.30 στα Ελληνικά 

 

EVIL DEAD RISE

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το “Evil Dead Rise” αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ

 

Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

Σάββατο,  Κυριακή & Δευτέρα 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : ΝΤ’ΑΡΝΤΑΝΙΑΝ

 

Το πρώτο εντυπωσιακό κεφάλαιο από το δίπτυχο της φιλόδοξης, γαλλικής υπερπαραγωγής με την υπογραφή της Pathe μεταφέρει τους επικούς Τρεις Σωματοφύλακες του Δουμά στη μεγάλη οθόνη.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  7.15  

Πρωταγωνιστούν: ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΣΙΒΙΛ

ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

 

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Πρωταγωνιστούν : ΤΖΕΙΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ, ΝΤΑΡ ΣΑΛΙΜ

 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

 

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :www.cineolympion.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση