Ολοκλήρωσε την πορεία του στην αυτοδιοίκηση ο Γιώργος Δακής- Οι προτάσεις του για την επόμενη μέρα της περιοχής

2 Min Read

Στον απολογισμό του έργου του συνδυασμού “Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία” προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής Γιώργος Δακής. Μαζί μάλιστα με την ολοκλήρωση της θητείας κλείνει οριστικά και ο κύκλος της αυτοδίοικησης για τον Γιώργο Δακή, που στο παρελθόν  διετέλεσε Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αλλά και Νομάρχης Κοζάνης. Να σημειώσουμε εδώ πως ο κ. Δακής δήλωσε πως συνεχίζει να είναι “πολιτικά ενεργός” και δεν αποκλείεται να λάβει κάποια θέση ευθύνης στον κρατικό μηχανισμό. Μαζί με το Γιώργο Δακή την πορεία τους στην αυτοδιοίκηση ολοκλήρωσαν και ο Γιάννης Σόκουτης και ο Γιώργος Σβώλης.

” Πορευθήκαμε με γνώμονα το καλό του τόπου και της κοινωνίας.  Δεν λειτουργήσαμε ποτέ με όρους αντιπαλότητας, άσπρου- μαύρου, αλλά με όρους συλλογικότητας και ενότητας” σημείωσε ο κ. Δακής ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του ως Περιφερειάρχης την περίοδο 2011-2014.

- Advertisement -

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχαν οι προτάσεις του για το παραγωγικό μέλλον του τόπου, σημειώνοντας πως μπορούν να υπάρχουν θετικές προοπτικές στην παραγωγή φαρμακευτικών προιόντων και στην κατασκευή μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα. “Στη νέα εποχή που αναδύεται διεθνώς, μπορούμε με σωρεία δράσεων και παρεμβάσεων να υπάρχουν συμφωνίες, που όχι μόνο θα κρατήσουν ζωντανή την περιοχή μας αλλα αξιοποιώντας το δυναμικό μας να φέρουμε καλύτερες συνθήκες και όρους ανάπτυξης” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Μοιραστείτε την είδηση