Περιοδεία πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο συνδυασμός «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη σε Λευκόβρυση, Αιανή και Ποντοκώμη

3 Min Read

Την Λευκόβρυση και την Αιανή επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» 

Στη Λευκόβρυση, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας, ο κ. Κουζιάκης μίλησε με κατοίκους  για τα προβλήματα του οικισμού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα βασικών υποδομών πολιτικής προστασίας αλλά και της απλής  καθημερινότητας, που παραμένουν άλυτα.

Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη και μελών του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συνεχίστηκε με επίσκεψη στην Αιανή, που αποτελεί την ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης. Αρχικά παρακολούθησαν τις ομιλίες με κεντρικό θέμα το κρασί στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν  στην έκθεση ζωγραφικής του πρώτου φωτογράφου της Αιανής, Ζήση Γκαλγκουράνα. 

Κατά την επίσκεψή τους ο κ. Κουζιάκης και τα μέλη του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, όπως και με περιοίκους και καταναλωτές, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την πλευρά του ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε σε όλα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»  και έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν την Αιανή και να την καταστήσουν περισσότερη ελκυστική για επιχειρηματίες, κατοίκους και επισκέπτες.

Το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» επισκέφτηκε την Τ.Κ. Ποντοκώμης 

Ο κ. Κουζιάκης στη συνάντηση, που είχε με τοπικούς φορείς και κατοίκους, σημείωσε ότι η δημοτική κίνηση « Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» ήταν διαχρονικά δίπλα στους κατοίκους της Ποντοκώμης και στα προβλήματα τους, στάθηκε και θα σταθεί διεκδικητικά απέναντι σε ότι εμποδίζει την ομαλή μετεγκατάσταση στον νέο οικισμό ,αλλά και την ασφαλή και ήρεμη διαβίωση τους στον υφιστάμενο οικισμό για όσο χρειαστεί. Επεσήμανε ότι μπορεί για την υφιστάμενη Δημοτική αρχή του κ. Μαλούτα ο οικισμός της Ποντοκώμης να μην υφίσταται, για τον ίδιο όμως και την δημοτική κίνηση  «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» αποτελεί ένα από τα ζωντανά κύτταρα του Δήμου.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/nhbn-7eU19/

Μοιραστείτε την είδηση