Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης: “Αν δεν ενισχυθούμε οικονομικά μέχρι τέλος του μήνα δεν θα μπορέσουμε να κρατηθούμε”

2 Min Read
Στην κανονικότητα με αρκετές δυσκολίες επιστρέφει και το ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης. Με το 50% της συνολικής χωρητικότητας θα “κινείται” κάθε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης, λόγω κορωνοϊού από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, ενώ τα δρομολόγια θα πυκνώσουν για να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.
Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης Θόδωρος Μιχαηλίδης μιλώντας στο www.kozani.tv περιέγραψε τη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Αστικό ΚΤΕΛ, κρούοντας καμπανάκι κινδύνου για τη βιωσιμότητα πολλών δρομολογίων.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης “όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε με παθητικό”. Σημειωτέον ότι το ΚΤΕΛ Αστικών σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τα φοιτητικά και τα μαθητικά δρομολόγια.
Σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται ο κ. Μιχαηλίδης τονίζει ότι “κάνουμε απολυμάνσεις διαρκώς, βάζουμε μεγαλύτερα λεωφορεία, ενώ οι επιβάτες κατά τις μετακινήσεις τους πρέπει να φορούν μάσκα” και καλεί τον κόσμο να μην φοβάται και να επιστρέψει στη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Το ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης ζητά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Κοζάνης προς την κατεύθυνση της επιδότησης δρομολογίων, αφού, όπως αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης, το κράτος “γύρισε την πλάτη” στα ΚΤΕΛ της επαρχίας και αν μέχρι το τέλος Μαίου δεν γίνει κάτι τότε “δεν θα μπορέσουν να κρατηθούμε”.
Μοιραστείτε την είδηση