Σε εξέλιξη οι Πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας- Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

2 Min Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι Πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τις κάλπες να κλείνουν στις 18.00. Η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική, τηρουμένων των όσων προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες με τον αποκλεισμό των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Πρύτανη των Νίκου Ασημόπουλου και Στέργιου Γκανάτσιου και τη γκρίνια που προκάλεσε σε μερίδα εκλεκτόρων, που προέρχονται από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τη θέση του Πρύτανη διεκδικούν  ο καθηγητής και κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Θόδωρος Θεοδουλίδης και  ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Γιώργος Μαρνέλλος με τον πρώτο να θεωρείται επικρατέστερος.
Τις θέσεις των Αντιπρυτάνεων διεκδικούν, η καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Άννα Σπύρτου, η καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Σοφία Ηλιάδου-Τάχου, ο αν. καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Γιώργος Ιορδανίδης, ο αν. καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας Γιάννης Ζιώγας, ο αν. καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Σταμάτης Γαργαλιάνος, η καθηγήτρια της Οικονομικής Σχολής Κοζάνης Γεωργία Χαριτούδη, η καθηγήτρια της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Παρασκευή Μητλιάγκα, ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Κοζάνης Στέργιος Μαρόπουλος και ο καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Νικόλαος Σαριαννίδης.

Τα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 8 το βράδυ.

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση