Στ. Μιχούλας: Στόχος της ΑΕ Κοζάνης το 2026 να αγωνίζεται στη Superleague!

2 Min Read

Μπορεί μια ομάδα της Κοζάνης να αγωνίζεται σε λίγα χρόνια στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. “Ναι” πιστεύει ο νέος Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης, γιατρός στο επάγγελμα, Στέλιος Μιχούλας ο οποίος δεν διστάζει μάλιστα να θέτει και χρονικό ορίζοντα για την επίτευξη του στόχου αυτού του 2026.
Eίναι σαφές πως η κατάσταση του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας εδώ και δεκαετίες είναι τραγική και ίσως είναι λίγο για να περιγράψει την πραγματικότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περάσει στο DNA των φίλων του ποδοσφαίρου ότι αυτό είναι μια παγιωμένη κατάσταση, που δεν αλλάζει. Μια ομάδα ανθρώπων αναλάβαμε την Αθλητική Ένωση Κοζάνης με σκοπό να αποδείξουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει, κάτι μεγάλο” αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Μιχούλας.
Το πως θα επιτευχθεί αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα. Για το νέο Πρόεδρο της ΑΕ Κοζάνης χρειάζεται “σοβαρότητα, οργάνωση, φερεγγυότητα και ήθος” αλλά και η στήριξη του φιλαθλου κόσμου,των φορέων και όποιου πιστεύει σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Ο τελικός σκοπός μας είναι να κάνουμε μια ομάδα που να μπορεί να παίξει το ρόλο του κέντρου αναφοράς για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής. Δηλαδή να υπάρχει μια μεγάλη ομάδα και τα παιδιά που είναι σε όλες τις ακαδημίες να έχουν λόγο για να παίξουν γιατί κάποιος τους κοιτάει.
Ο τελικός μας στόχος είναι την περίοδο 2026-27 να παίζουμε στη Superleague με ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας. Θέτουμε λοιπόν παράλληλα ως στόχο τον τριπλασιασμό του αριθμού των ποδοσφαιριστών, που παράγει η περιοχή και μάλιστα με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά“.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχούλα οι στόχοι δεν είναι υπερφιλόδοξοι καθώς “εμείς θεωρούμε το σχεδιασμό εφικτό και υποχρεωτικό. Μην ξεχνάμε η Κοζάνη είναι μια μεγάλη πόλη, η πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας και δικαιούται να έχει μια ομάδα στη Superleague“.
H AE Κοζάνης τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Λευκόβρυσης ενώ ζητά την αναβάθμιση του Στρατιωτικού Γηπέδου ώστε σε λίγα χρόνια να είναι έδρα της ομάδας.

Μοιραστείτε την είδηση