Ανδρουλάκης για γέφυρα Σερβίων: Η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια είναι εκτεθειμένοι

2 Min Read

Στο Δημαρχείο Κοζάνης η συνάντηση με Δήμαρχο Σερβίων και Αντιδήμαρχο Βελβεντού

 

Συνάντηση με τους Δημάρχους Κοζάνης και Σερβίων και τον αντιδήμαρχο Βελβεντού Δημήτρη Εμμανουήλ, είχε αμέσως μετά την ομιλία του στην Κοζάνη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Η συνάντηση έγινε το γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας του κόμματος και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Όλγας Μαρκογιαννάκη.

“Μιλάμε για ένα σοβαρό τεχνικό έργο και για την δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της χώρας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό συγκοινωνιακό θέμα που κόβει τον Δήμο Σερβίων στην μέση και δημιουργεί διαφόρων ειδών προβλήματα στην σύνδεση με τον Δήμο Κοζάνης. Με τα ζητήματα της ασφάλειας κανένας δεν πρέπει να παίζει» είπε στον κ. Ανδρουλάκη ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Για τα προβλήματα που προκύπτουν από το κλείσιμο της γέφυρας τόσο στον οικονομικό όσο και στον τουριστικό και τον τομέα υγείας, μίλησαν ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο αντιδήμαρχος Βελβεντού Δημήτρης Εμμανουήλ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χωρίς στοιχεία έκλεισε ένα τέτοιο έργο. Σίγουρα θα υπήρχε κάποιος τεχνικός λόγος σοβαρός. Το θέμα είναι γιατί δεν εκπονείται το έργο των εργασιών για να αποκατασταθεί πιο γρήγορα. Και στο θέμα της γέφυρας η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και η Περιφέρεια είναι εκτεθειμένοι» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση