Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη

1 Min Read

Ειδικά μέτρα στήριξης για γούνα και αγροτικά προϊόντα λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία

Επίσκεψη συνεργασίας στον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

- Advertisement -

Μετά την ολοκλήρωσή της ο κύριος Βουλευτής ανέφερε:
“Στη συνεργασία με τον κύριο Υφυπουργό συζητήσαμε για σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας, όπως είναι η πορεία του Σχεδίου της Δίκαιης Μετάβασης, οι θεσμικές ρυθμίσεις για την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων της Πολιτείας στην ΠΕ Κοζάνης, ιδίως μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επιπλέον, ενημερώθηκε για τις επαχθείς συνέπειες των ανατιμήσεων στον πρωτογενή τομέα και στους επαγγελματίες αλλά και στις επιπτώσεις των γεγονότων στην Ουκρανία σε κλάδους της τοπικής οικονομίας που βρίσκονται σε υψηλό βαθμό εξάρτησης από τη αγορά της Ρωσίας, όπως είναι η γούνα και τα αγροτικά προϊόντα, για τους οποίους απαιτούνται ειδικά μέτρα στήριξης.

Ο Σταύρος Καλαφάτης εξέφρασε τη στήριξή του σε κάθε αναπτυξιακή δράση του τόπου μας και δεσμεύτηκε να αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλίες για την προβολή των πλεονεκτημάτων και των κινήτρων που θεσμοθετήθηκαν, για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή.

Δεσμεύτηκε στην κατεύθυνση αυτή, να πραγματοποιήσει σύντομα νέα επίσκεψη στην ΠΕ Κοζάνης”.

Μοιραστείτε την είδηση