Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης στην “ANUGA 2017”.

2 Min Read

H Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Αεβε,  δίνει το «παρών» για 3η  φορά στην κορυφαία διεθνή έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, ANUGA, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.
Στο περίπτερο της εταιρείας  στο Hall 10.2, H016, θα παρουσιαστεί στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων η μεγάλη γκάμα προϊόντων της και η νέα σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas, τα οποία καινοτομούν
χρησιμοποιώντας τη γνήσια Κανέλα Κεϋλάνης.

Αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής είναι η προώθηση της Μεσογειακής διατροφής, και τα εξαιρετικής ποιότητας βότανα της χώρας μας. Παράδειγμα αποτελεί το η Νέα Βιολογική σειρά Ελληνικών Βοτανικών ροφημάτων που  προωθεί η εταιρεία σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.
Επίσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και τα ροφήματα Σαλεπιού, κλασικό, με Saffron, και με κακάο, όπως επίσης και την Ελληνική Ρίγανη, Ελληνικό Χαμόμηλο, Λουΐζα, και Τσάι του Βουνού-Σιδερίτης.
Η ANUGA αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις παγκόσμιας κλίμακας για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, ενώ  η χώρα μας υπολογίζεται να έχει περισσότερες από  300 συμμετοχές.
Η Διεθνής αυτή έκθεση καλύπτει όλα τα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών: από το λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες τροφίμων-ποτών  μέχρι την τροφοδοσία της αγοράς επαγγελματικής εστίασης Ho.re.ca

Μοιραστείτε την είδηση