Τηλεοπτική κατρακύλα Της Ιωάννας Κωστρέλλα

1 Min Read

Τέλος δεν έχει ο κατήφορος της τηλεόρασης, η οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια χαλαρά στα χειρότερά της. Τρέμει κάποιος στην ιδέα της εντύπωσης που θα σχηματίσει για του λόγου μας ο τηλεοπτικός αναλυτής του μέλλοντος.

Τα χειρότερα από τα προϊόντα της μίζερης τηλεοπτικής παραγωγής είναι τα ριάλιτι. Με παίκτες που σε αρκετές περιπτώσεις χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης και ελληνικά, τα οποία χρειάζεσαι μεταφραστή για να καταλάβεις, τα ριάλιτι έκαναν θραύση, καθώς αποτελούν το πιο φθηνό και φθηνιάρικο συνάμα τηλεοπτικό προϊόν.

Παρακολουθώντας κανείς ελάχιστο χρόνο από αυτά, είτε μοντελοριάλιτι, είτε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και ριάλιτι μαγειρικής, αντιλαμβάνεται ότι τα πρόσωπα αυτά, τα οποία διαρκώς ανακυκλώνονται, εκπροσωπούν το χειρότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ανόητες περσόνες που δεν μπορούν να αρθρώσουν καλά-καλά μια σωστή πρόταση περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι, εξαντλώντας την υπομονή μας και κάνοντας μας να αναφωνήσουμε «μα πόση βλακεία μπορούμε ακόμα να αντέξουμε;» και μάλιστα σε υπερβολική δόση.

Μα θα μου πείτε, “πάτα το κουμπί”. Δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολο για όλους.

Ιωάννα

Μεταξύ μας

Μοιραστείτε την είδηση