Την Πέμπτη 11 Μαΐου σταματάει η λειτουργία της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας

2 Min Read

Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι, λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 θα λειτουργεί η Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο.

 

- Advertisement -

Παρακαλούνται οι ένοικοι και οι διαχειριστές των οικοδομών κατά την θερινή περίοδο να τηρούν τις παρακάτω ΟΔΗΓΙΕΣ :

 

  1. Να ενημερώνονται για τις οφειλές της οικοδομής τους και να φροντίσουν για την έγκαιρη εξόφλησή τους.

 

  1. Να ενημερώνουν τα αρμόδια συνεργεία της Τηλεθέρμανσης σε περίπτωση εκτέλεσης εργασιών στα δίκτυα κεντρικής θέρμανσης , (τηλέφωνο 24630 55745, αρμόδιοι: Ιωαννίδης Θεμιστοκλής, Γιαγκούλης Παντελής).

 

  1. Να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων.

 

  1. Να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις, τα όργανα και τους αυτοματισμούς της Τηλεθέρμανσης.

 

  1. Να μην εκκενώνουν για μεγάλο διάστημα τα δίκτυα, διότι σκουριάζουν οι σωληνώσεις και καταστρέφονται τα δίκτυα και τα θερμαντικά σώματα.

 

  1. Να μην αποθηκεύουν αντικείμενα στους χώρους των εγκαταστάσεων , διότι σε περίπτωση βλαβών η Τηλεθέρμανση ΔΕΝ θα αποζημιώνει τυχόν ζημίες.

 

Επισημαίνουμε στους καταναλωτές μας την υποχρέωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών, διότι στις οικοδομές που έχουν οφειλές, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ή ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ, δεν θα δοθεί θερμότητα την νέα θερμική περίοδο.

 

Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να παρέχουμε καθαρή και φθηνή θερμότητα στη πόλη μας.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Για τη ΔΕΤΗΠ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
 

 

Κάλφας Γεώργιος

 

Μοιραστείτε την είδηση