Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Τσιαούσης

2 Min Read

Η ανακοίνωση του “Σπάρτακου”

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2024. Στην μεγαλύτερη εγχώρια  διοργάνωση για το Ελληνικό taekwondo ο σύλλογος μας συμμετείχε με δύο αθλητές στην ίδια κατηγορία. Ο Μάριος Τσιαούσης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Ο Μάριος όπως και το 2023 που ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδος έτσι και για φέτος ο στόχος μας ήταν το χρυσό μετάλλιο και η συμμετοχή μας για άλλη μια φορά στην εθνική ομάδα, όπου θα παίρναμε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024. Δυστυχώς όμως  στον πρωταθλητισμό υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας και έτσι αφού καταφέραμε να κερδίσουμε στον 2ο αγώνα τον πιο δύσκολο για μας αντίπαλο, λίγο η χαλάρωση λίγο η τύχη που μας γύρισε την πλάτη ηττηθήκαμε στον ημιτελικό. Ο αθλητής του συλλόγου μας όμως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους στο Ελληνικό taekwondo και μπορεί να χάσαμε έναν στόχο (την συμμετοχή μας στο πανευρωπαϊκό) όμως είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον.     

Επίσης ο Νικόλαος Ρούσης κατέλαβε την 5η θέση. Μετά από δύο νικηφόρους αγώνες και αφού απέδειξε το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται ηττήθηκε στον προημιτελικό της κατηγορίας χάνοντας το μετάλλιο κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια μας. Ο Νίκος αποτελεί το μέλλον του συλλόγου μας αφού στα 17 του χρόνια και ο μικρότερος ηλικιακά στο επίπεδο των ανδρών σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες ήταν μια ανάσα από την κορυφή. Στο σύντομο μέλλον θα το αποδείξει. 

Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές του συλλόγου μας, η δουλειά συνεχίζεται!!!

Μοιραστείτε την είδηση