Το Γ.Ν Πτολεμαΐδας ανακοινώνει τον έναν χρόνο λειτουργίας της υπηρεσίας των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ

3 Min Read

Το Γ.Ν Πτολεμαΐδας ανακοινώνει τον έναν χρόνο λειτουργίας από την ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ, από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mpodosakeio.gr.

Η υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 1 Ιουνίου 2015. Έκτοτε, ο αριθμός των ηλεκτρονικών ραντεβού που έχουν δημιουργηθεί στον έναν χρόνο λειτουργίας, για τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου, ξεπερνά τα 1400.

- Advertisement -

Ο επισκέπτης, αφού λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης, μέσω της ιστοσελίδας, μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας από την επιλογή e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ή της αντίστοιχης εικόνας.

Η υπηρεσία των e-ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να κλείσει ραντεβού επιλέγοντας το εξωτερικό ιατρείο που επιθυμεί και μία από τις 50 διαθέσιμες ημερομηνίες που του παρέχει η υπηρεσία για το επιλεγμένο ιατρείο, λαμβάνοντας υπόψη τις ημέρες λειτουργίας του κάθε ιατρείου, τις δημόσιες αργίες και τον κορεσμό των ραντεβού ανά ιατρείο, να ελέγξει και να ακυρώσει ραντεβού που έχει κλείσει μέσω της ιστοσελίδας και να προβεί σε αλλαγές στον κωδικό και τα δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει.

Η εν λόγω υπηρεσία διαχειρίζεται ξεχωριστή δεξαμενή θέσεων ανά ιατρείο & ήμερα λειτουργίας, ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα ή τον κορεσμό των τηλεφωνικών ραντεβού προκειμένου να μην παρουσιαστούν αδικίες σε πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του διαδικτύου.

Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου δηλώνοντας α) όνομα χρηστή & κωδικό της προτίμησης του και β) τα δημογραφικά του στοιχεία, τα όποια θα πρέπει να είναι αληθή, ώστε να μην διαγραφεί ο λογαριασμός που θα δημιουργήσει.

Η υπηρεσία των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης και το λογισμικό αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου μέσα από το τμήμα, χωρίς καμία επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου προσδοκά στην ευρεία αποδοχή και χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας από τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να γίνεται πιο γρήγορη η πρόσβαση του πολίτη, χωρίς περιορισμούς ωραρίου, στα ραντεβού των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου.

Η νέα υπηρεσία είναι δωρεάν.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Μοιραστείτε την είδηση