Βράβευση του Δήμου Εορδαίας για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

1 Min Read

Βραβείο συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR), η οποία πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2021, έλαβε ο Δήμος Εορδαίας από τον Εθνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αποκατάσταση Αναπηρία Εργασία με Ομαδικότητα, συμμετείχε ενεργά στη δράση «Ανακυκλώνουμε & Επαναχρησιμοποιούμε Ξύλινα Παιχνίδια», η οποία έλαβε χώρα στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, συγκεντρώνοντας χαλασμένα ή παλιά παιχνίδια και άλλα διάφορα ξύλινα αντικείμενα, ώστε να τους δοθεί μια «νέα ζωή», τα οποία έφεραν οι γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν να αρχίσει ο πολίτης να ξεχωρίζει τα απορρίμματα του, μιας και όσα πιο πολλά πετάμε στον κάδο των απορριμμάτων τόσο περισσότερο επιβαρυνόμαστε για την ορθή διαχείριση τους.

Να σημειώσουμε ότι το βραβείο παρέδωσε η περιβαλλοντολόγος και συνεργάτιδα της ΔΙΑΔΥΜΑ Κατερίνα Γιαννακούλα, στο Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Μοιραστείτε την είδηση