8-13 Ιουνίου η 8η Γενική- Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας “Egnatia Expo” στην Πτολεμαίδα

4 Min Read

Θεσμός έχει καταστεί η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας “Egnatia Expo”, που θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά στην πόλη της Πτολεμαΐδας από 8 έως και 13 Ιουνίου 2016, στο χώρο πάρκινγκ του ξενοδοχείου “Παντελίδης”.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι μέσα σε δύο μέρες από την ανακοίνωση της φετινής διοργάνωσης έχει καταληφθεί ήδη το 1/3 των χώρων της έκθεσης, από εκθέτες που συμμετείχαν στην περσινή έκθεση “Egnatia Expo”.

- Advertisement -

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας- Εορδαίας Γιώργος Ηλιόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η εκκίνηση των εργασιών για τη διοργάνωση της φετινής έκθεσης “Egnatia Expo”, δηλώνοντας ότι το σύνθημα «Ανανέωση- Καινοτομία- Εξωστρέφεια» με το οποίο πορεύεται ο Εμπορικός Σύλλογος παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των μελών του για συνεχή και συνεπή παρουσία στην τοπική και εθνική αγορά.

Ανέφερε ότι φέτος εξαργυρώνοντας την περσινή ανανέωση και επιτυχία του θεσμού «συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο τις προσπάθειές μας για ακόμα μεγαλύτερες καινοτομίες, περισσότερες εκπλήξεις, πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και βέλτιστες υποδομές, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη» κι απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους επαγγελματίες της Δυτικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας  ότι η συμμετοχή στην Εμπορική Έκθεση τούς δίνει τη δυνατότητα να δείξουν τα προϊόντα τους σε ένα μεγαλύτερο φάσμα ανθρώπων.

Ο κ. Ηλιόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, το Δήμο Εορδαίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη της διοργάνωσης.

Η έκθεση “Egnatia Expo” έχει καταστεί ήδη θεσμός, τόνισε ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και συγχάρηκε τον Εμπορικό Σύλλογο διότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος διοργανώνει την έκθεση, καθώς και όλους τους φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση- μεταξύ των οποίων ο δήμος Εορδαίας, ευχόμενος καλή επιτυχία και στη φετινή έκθεση “Egnatia Expo”.

Από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ΕΒΕ Κοζάνης, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Κυριακίδης, διότι, όπως σημείωσε «ζούμε σε μια περίοδο με καθημερινά λουκέτα και επιδείνωση της επιχειρηματικότητας και η έκθεση “Egnatia Expo” αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια η οποία τείνει να γίνει θεσμός.» Το ΕΒΕ Κοζάνης, η επιχειρηματικότητα, είναι εδώ για να δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε μια άλλη αναπτυξιακή πορεία, είπε κι  απηύθυνε κάλεσμα στήριξης της έκθεσης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει κάθε επιχειρηματική δράση όπως είναι και η έκθεση “Egnatia Expo”, μέσω των χρημάτων που δίνονται από το ΕΑΠ και μέσω των επιμελητήριων στις εκθεσιακές προσπάθειες, ανέφερε ο  αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης- Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος. Τόνισε μάλιστα ότι θα ωφεληθούν όλοι οι εκθέτες που θα πάρουν μέρος στην έκθεση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην φετινή “Egnatia Expo”.

Η έκθεση “Egnatia Expo” είναι ένα μεγάλο εμπορικό γεγονός για ολόκληρη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανέφερε ο ανάδοχος της διοργάνωσης Σοφοκλής Μποτονάκης, ο οποίος δήλωσε πως περιποιεί τιμή στο πρόσωπό του η συμμετοχή του στη διοργάνωση της έκθεσης για έκτη συνεχή χρονιά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να υπογραμμίσει την ανάγκη να αποκτήσει η Πτολεμαΐδα έναν πολυχώρο ο οποίος θα στεγάσει και την έκθεση “Egnatia Expo”.

 

Μοιραστείτε την είδηση