Αντιστασιακοί του διαδικτύου

2 Min Read

«Δεν δίνω στο Facebook ή σε οποιαδήποτε οντότητα που συνδέεται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιούν εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή θέσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, προειδοποιώ το Facebook πως απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μου σε αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό το προφίλ είναι ιδιωτικό. Η παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας τιμωρείται από το νόμο (UCC 1-308- 1 1 308-103 και το Καταστατικό της Ρώμης). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλα τα μέλη πρέπει να τοποθετήσετε ένα σημείωμα σαν αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό που διαβάζετε εδώ. Εάν δεν το κάνετε τουλάχιστον μία φορά θα είναι λάθος καθώς θα επιτρέψετε τη χρήση των φωτογραφιών σας όπως και τις πληροφορίες που υπάρχουν στο προφίλ σας» δηλώνουν οι νέοι αντιστασιακοί.

Τώρα πια, η αντίσταση γίνεται μέσω του πληκτρολογίου και ο αγώνας μέχρις εσχάτων δίνεται εναντίον του Facebook. Πήγε κι ήρθε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με αυτές τις δηλώσεις που πλημμύρισαν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με τις οποίες όρθωσαν το ανάστημά τους (λέμε τώρα!) όλοι εκείνοι που δεν περνούν πέντε λεπτά χωρίς να τσεκάρουν το κινητό τους.

- Advertisement -

Και το χειρότερο είναι ότι μεταξύ αυτών που ανθίστανται στο Ζούκερμπεργκ με αυτόν τον εντελώς αφελή τρόπο είναι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ξέρουν δυο πράγματα παραπάνω για το πώς λειτουργεί όλο αυτό και αφ’ υψηλού συμβουλεύουν και τους άλλους. 

Μοιραστείτε την είδηση