ΦΣ Κοζάνης: κόντρα στον Πανδραμαϊκό για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

3 Min Read

Με την ομάδα του Πανδραμαϊκου κληρώθηκε η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί Κυριακή 12/9/2021, με ώρα έναρξης στις 16.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Στην δυναμικότητα της ομάδας και την συγκέντρωση στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Κερλίδης.

«Όλα τα ματς του Κυπέλλου είναι δύσκολα, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα μας είναι μεγάλης δυναμικότητας. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε!»

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – Πανδραμαϊκος που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/9) στις 16:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, θα διευθύνει ο κ. Πέτσας Σωτήριος από την ΕΠΣ Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι Α’ ο κ. Σκουτας Νικόλαος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και Β’ ο κ. Παπαγεωργόπουλος Παναγιώτης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ο κ. Τσιμεντερίδης Θεόδωρος από την ΕΠΣ Κοζάνης.

 

Τα ζευγάρια στον Βόρειο όμιλο είναι τα εξής:

Βόρειος Όμιλος

ΦΣ Κοζάνη – Πανδραμαϊκός

Εδεσσαϊκός – Άρης Αβάτου

Αναγέννηση Πλαγιάς – Ποσειδών Μηχανιώνας

Παναγρινιακός – ΠΟ Ελασσόνας

Μακεδονικός – ΑΟ Υπάτου

ΠΟ Φήκης – Αμβρυσσέας Διστόμου

Τηλυκράτης – ΑΕ Λευκίμμης

Αλεξανδρούπολη FC – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

 

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Γυναίκες: 5 ευρώ

Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες – Ανέργους: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

 

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.

 

Μοιραστείτε την είδηση