Καλύτερα να κάναμε καινούργιο Κολυμβητήριο

1 Min Read

Διαβάζουμε ότι τώρα θα δημοπρατηθεί η δεύτερη φάση που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της Κοζάνης. Από την ώρα που θα επιλεγεί ο ανάδοχος θα έχει στη διάθεσή του 24 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, δεν θα έχουμε Κολυμβητήριο.

Εδώ και έξι χρόνια εκατοντάδες παιδιά στερούνται των σημαντικότατων υπηρεσιών που προσφέρει ένα κολυμβητήριο. Σε μια χώρα με πάνω από 100 πνιγμούς στο καλοκαίρι μόνο που διανύουμε.

- Advertisement -

Αν είχε ξεκινήσει να κατασκευάζεται ένα νέο Κολυμβητήριο το 2018, μέχρι τώρα θα είχε ολοκληρωθεί. Αντ’ αυτού, εμείς κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε ότι την επόμενη σεζόν θα ανοίξει και όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν “άνθρακες ο θησαυρός”.

Στο μεταξύ μάνες και πατεράδες που “τρέχουν” τα παιδιά τους στις δύσκολες συνθήκες του Λιάπειου είναι έξαλλοι, αφού όταν ξεκίνησαν τα παιδιά τους ήταν στο δημοτικό και τώρα κοντεύουν να τελειώσουν το Λύκειο.

Το Κολυμβητήριο είναι κλειστό από το 2018 και κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είχαμε κάποτε Κολυμβητήριο σε αυτή την πόλη. Ελπίζουμε κάποτε να αποκτήσουμε.

Μοιραστείτε την είδηση