Μακεδονικός Κοζάνης: Μπήκε στην προετοιμασία με διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία

2 Min Read

Με ενισχυμένο ρόστερ διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/7 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στο “στρατιωτικό” γήπεδο.

Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία των νέων προσθηκών που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν τα νέα αποκτήματα
Λάκης Δημητριάδης, Γιώργος Κυπίρτογλου, Κωστής Ευαγγελόπουλος, Νίκος Βαρτζώκας, Δημήτρης Κασαπίδης, Αντώνης Λαβαντσιώτης, Γιάννης Ευθυμιάδης.

καθώς και 7 νεαροί από την Κοζάνη 2004
Στέλιος Τσιάμης, Βαγγέλης Ζιάμπρας, Ιάκωβος Γεωργιάδης, Βασίλης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χατζηζήσης, Τόλης Αντωνιάδης, Λάζαρος Βαξεβάνος.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Γιώργος Νικολάου, Λεωνίδας Ζαχαριάδης, Δημήτρης Λάμπρου, Ελιντόν Λέκκα και ο Τάσος Καρασίμος.

Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί, διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο.
Λίγα … μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές “πάτησαν χόρτο” και το τεχνικό δίδυμο Τάκης και Βασίλης Καραθανάσης τους έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα με τροχάδην, διατάσεις ενδιάμεσα και μετά χωρίστηκαν σε γκρουπ κι έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς οικογενειακό δίτερμα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στη Νέα Νικόπολη και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

Μοιραστείτε την είδηση