Το σημαντικότερο line-up της Ελληνικής Ροκ και Hip-Hop Σκηνής περιμένει τους φίλους της μουσικής  στη μια μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και την Φλώρινα.

Το FIESTA VOIO κάνει την πρεμιέρα του για να σε ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής. Στις τέσσερις μέρες του, θα διασκεδάσουμε μαζί με μεγάλους ερμηνευτές του Ελληνικού Τραγουδιού (Ελεονώρα Ζουγαvέλη), με τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής Rock Σκηνής (Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of loannina City, Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Μods), και μερικά από τα πιο γνωστά σχήματα και δημιουργούς του εγχώριου Hip-Ηop (Ypo, Στίχοιμα, Fly Lo, Pindos Atletiko, Bossikan, Eftapsihos, Richi).

Στην ολοήμερη διασκέδαση το ρυθμό θα δίνουν οι ξακουστές χάλκινες μπάντες του Βοϊου και κορυφαίοι DJ που θα βρίσκονται στο δεύτερο stage του FIESTA VOIO.

Όσοι ζητούν το maximum της διασκέδασης θα μπορούν να κάνουν ιππασία, motocross, hiking, zipline, παραπέντε και αναρρίχηση. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για δωρεάν camping σε όσους παραμείνουν την περιοχή και για ολιγοήμερες διακοπές.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ημερησίως, 45 ευρώ όλο το τετραημέρο του FIESTA VOIO

Τα πρώτα 500 εισιτήρια για το τετραήμερο θα είναι διαθέσιμα με μόνο 35  ευρώ.